Rádi bychom vám ukazovali jen to, co vás zajímá, tedy neotřelé nápady pro vaření a bydlení. Nejen to nám umožní soubory cookies. Kliknutím na „Přijmout vše“ souhlasíte s používáním všech typů cookies, v části „Předvolby“ si můžete vybrat, které povolíte. Souhlas lze odmítnout kliknutím na „Odmítnout zde“ (netýká se tzv. základních cookies). Nastavení lze kdykoliv změnit. Další informace najdete v Informacích o zpracování osobních údajů
Jak uchovat potraviny, aby vydržely mnohem déle čerstvé? Jak zamezit plýtvání? Jak zpracovat větší množství jídla nebo úrody? Ideální způsob je odsátí vzduchu neboli vakuování. „Vakuovačka“ je určena k uchovávání syrových i tepelně zpracovaných potravin. Kromě masa, uzenin a ryb ji využijete na ovoce, zeleninu, pečivo a hotové pokrmy. Díky programu pro vakuování suchých i mokrých potravin ji lze využít i k marinování masa včetně metody pomalého vaření sous-vide. Vhodné fólie k vakuování i uzavíratelné sáčky jsou samozřejmě součástí naší nabídky.